Badkamer accessoires

De ultieme gids voor badkamer accessoires

Een goed samengestelde badkamer geeft niet alleen een luxe gevoel, het verbetert je dagelijkse routine. Of je nu een grote badkamer of een kleine ruimte hebt, met de juiste badkamer accessoires maak je het geheel af.

Bij Sanicswinkel helpen wij klanten zoals jou om de perfecte badkamer accessoires te vinden. Van handdoekrekken tot toiletrolhouders, met onze producten creëer je zelf je eigen droombadkamer. Direct zien wat mogelijk is? Bekijk dan nu onze gehele collectie.

Waarom je voor Sanicswinkel kiest

✔ Kwalitatieve en duurzame badkamer accessoires
✔ Geschikt voor iedere badkamer en WC.
✔ Gemakkelijk te monteren
✔ Waanzinnig goede prijs-kwaliteitverhouding
✔ Standaard 2 jaar garantie
✔ Voor 17:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden!
✔ Gratis verzending bij iedere bestelling boven €50,-

Wat zijn badkamer accessoires

Het interieur van een badkamer is eigenlijk in te delen in twee verschillende categorieën:

  • Badkamer meubels
  • Badkamer accessoires

Badkamer meubels zijn alle grote onderdelen die je in een badkamer kan vinden, denk hierbij aan de toiletpot, de douchecabine en bijvoorbeeld de wastafel. Alhoewel deze belangrijk zijn voor het gebruik, wordt een badkamer pas compleet door badkamer accessoires te gebruiken.

Dit zijn bijvoorbeeld: badkamer handdoekrekken, een wc rolhouder en een doucherek.

Hier moet je op letten als je badkamer accessoires koopt

Het is makkelijker dan ooit om badkamer accessoires te kopen. Juist daarom kan het soms moeilijk worden om de bomen door het bos te zien. Want waar moet je nou op letten bij het kopen van dit soort sanitaire accessoires? En hoe realiseer je het gewenste resultaat? Iedere badkamer is natuurlijk uniek, maar wij hebben een paar tips die het een stuk makkelijker maken:

          Bepaal je behoeften en stijl

Voordat je begint met klussen is het slim om het gewenste resultaat in kaart te brengen. Dit doe je door te letten op de twee belangrijkste aspecten: Stijl en functionaliteit.

Wil je een strakke of industriële badkamer? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar moderne accessoires. Dit zijn vaak RVS of mat zwarte onderdelen. Vooral badkamer accessoires zwart worden vaak gebruikt in nieuwe badkamers.

Stijl is echter altijd onderhevig aan functionaliteit: uiteindelijk moet een badkamer functioneel zijn voor jouw gezin. Grote families hebben behoefte aan genoeg handdoekrekken badkamer

en een reserverolhouder bij het toilet kan zeker geen kwaad.

          Klussen op jouw manier

Alhoewel het plaatsen van badkamermeubels een hele uitdaging kan zijn, zijn badkamer accessoires eenvoudig te monteren. Veel accessoires worden door middel van plugs aan de muur vastgezet. Wil jij graag een badkamer opknappen zonder boren? Kies dan voor bijvoorbeeld een doucherek zonder boren. Deze producten maken gebruik van sterke, waterdichte plakstrips wat zorgt voor een stevige installatie.

Zorg voor consistente sanitaire accessoires

Misschien wel de belangrijkste tip voor iedereen die een gehele badkamer aan wil pakken: zorg ervoor dat je accessoires bij elkaar passen. Is de accentkleur van jouw accessoires zwart? Gebruik dan overal voor badkamer accessoires zwart. Probeer ook zo veel mogelijk de stijl door te trekken. Heb je een handdoekrek met strakke hoeken, kies dan niet voor een rond doucherekje.

          Let op de prijs-kwaliteitverhouding

Dit klinkt misschien heel logisch, maar probeer op de prijs-kwaliteit te letten. Een veel te dure wc rolhouder is natuurlijk zonde, maar niemand wordt gelukkig van een toiletrolhouder die na een paar maanden uit elkaar valt.

Daarom hebben we bij Sanicswinkel extra gelet op de kwaliteit van onze producten en bieden wij een scherpe prijs. Geen luxe merkkosten, maar gewoon betrouwbare, stijlvolle badkamer accessoires. Hier zijn wij zo zeker van dat je altijd 2 jaar garantie krijgt op je aankoop!

Ontdek het gemak van een luxe badkamer

Ben je nu benieuwd welke badkamer accessoires het beste gaan passen bij jouw nieuwe interieur? Bekijk dan nu ons aanbod aan douche accessoires, toilet accessoires, wastafel accessoires en handdoek accessoires.

Heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

De waardering van sanicswinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 55 reviews.