Over ons

Waarom Sanicswinkel
Misschien herken je het wel? Je hebt een hele mooie badkamer of toilet maar je hebt het gevoel dat je iets mist. Dit zit hem in de details/accessoires van je badkamer! Sanicswinkel is gespecialiseerd in de final touch voor jou badkamer. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabriek kunnen wij jou prijzen aanbieden die 30 tot wel 50 procent onder de adviesprijzen liggen. Ook proberen wij je vooraf zo goed mogelijk te informeren doormiddel van productfoto’s, handleidingen en video’s.

Ons doel
Ons doel is om jou optimaal te kunnen laten genieten van je welverdiende persoonlijke rustmomenten in een luxe badkamer. Dit doen wij door middel van het creëren en selecteren van producten met deze luxe uitstraling van goede kwaliteit.

Oprichting
Sanicswinkel is opgericht door 2 jonge ondernemers met een passie voor het samenstellen en creëren van de beste badkameraccessoires.

foto van de eigenaren van Sanics Badkameraccessoires

Samenwerking TheGoodRoll
Wij werken samen met The Good Roll, makers van 100% Europees gerecycled én bamboe toiletpapier. De missie is simpel: Veilige en schone toiletten voor iedereen! Met 50% van de nettowinst bouwen ze toiletten in Ghana.

Benieuwd wat we je allemaal te bieden hebben? Neem dan snel een kijkje in onze shop!

Mocht je vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

klantenservice@sanicswinkel.nl