Verzenden

Indien u voor 17:00 uur besteld zullen we zorg dragen dat uw bestelling dezelfde (werk)dag nog wordt verzonden. Het kan echter voorkomen dat we wegens extreme drukte niet altijd op tijd kunnen leveren. Mocht uw levering vertraagd zijn stellen we u altijd op de hoogte. We hanteren een vast tarief voor de verzending van € 4,96. Indien uw orderbedrag boven de drempelwaarde van € 50,- komt zullen er geen verzendkosten in rekening worden gebracht.

U ontvangt nadat uw pakket is ingepakt en verzonden van ons een mail met hierin de track en trace code die u kunt gebruiken om uw pakket te volgen. Bij een mislukte bezorgpoging wordt uw pakket in de meeste gevallen bezorgd bij een afhaalpunt bij u in de buurt. U kunt op vertoon van uw identiteitsbewijs het pakket bij de aangeven locatie ophalen. U heeft hierin 7 dagen de tijd om uw pakket op te halen. Na 7 dagen zal uw pakket worden geretourneerd naar ons. In dit geval zullen we helaas nogmaals de verzendkosten moeten factureren.

Retourneren

Het kan altijd voorkomen dat u iets verkeerds heeft besteld of dat u niet tevreden bent met het geleverde artikel. U heeft het recht de geleverde artikel(en) binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is

Bij het retourneren is de verwachting dat het te retourneren artikel in dezelfde staat verkeerd als bij verzending. We controleren elke bestelling grondig voordat we deze verpakken. De kosten voor de retour zending zijn voor uw eigen rekening. Ook draagt uzelf het risico van retourzending. Reeds gemaakte kosten van verzending kunnen niet worden teruggestort.

U heeft het recht uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar Sanicswinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u het onderstaand formulier ingevuld naar ons te versturen. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Stappen voor retourneren:

  1. Vul het onderstaand formulier in;
  2. Verpak de producten en schrijf op een stukje papier uw: naam, factuuradres, en het ordernummer. Leg dit in de doos. (Let op: Indien de gegevens niet kloppen kunnen wij uw retour niet verwerken.)
  3. Verstuur het pakket naar het onderstaand adres.

Het retouradres is:

Sanicswinkel.nl
Nikkelweg 4
2401MM Alphen aan den Rijn
 

Meld uw retour